Jouwstraat.nl: beter een goede buur dan een verre vriend

Over Jouwstraat.nl

Jouwstraat.nl is er voor en door buren. Jij kunt binnen Jouwstraat.nl met je buren en straatgenoten contact leggen en contacten onderhouden. Jouwstraat.nl is bedoeld om straten leuker, veiliger en vooral nog gezelliger te maken! Het gezegde ‘beter een goede buur dan een verre vriend’ is nog steeds van kracht. Hoe leuk en goed is het om met een buurman/buurvrouw te gaan sporten, elkaar te helpen en leuke straatactiviteiten te organiseren? Met Jouwstraat.nl kun je dat allemaal op een nieuwe manier gaan doen.

Jouwstraat.nl verlaagt de drempel om in contact te komen met buurt- en straatgenoten door middel van een gebruiksvriendelijke en toegankelijke website met verschillende mogelijkheden. Je kunt op Jouwstraat.nl zien wie jouw actieve buren zijn, je kunt berichten plaatsen, je kunt leuke straatfoto’s & filmpjes plaatsen, een straatagenda bijhouden en tips & advies krijgen hoe je jouw straat leuker, veiliger en socialer kunt maken.

Jouwstraat.nl is bedacht en opgezet door studenten die als junior conceptontwikkelaars stage hebben gelopen bij code06.nl. Zij hebben met heel veel mensen gesproken over de vorm, inhoud en functies voor Jouwstraat.nl.

Wij hopen dat u net zo enthousiast bent/wordt over Jouwstraat.nl als wij!

Met een vriendelijke groet,

Het Jouwstraat.nl team

P.s. ideeën/verbeterpunten zijn altijd welkom!

E-mail: info@jouwstraat.nl
Tel: 050 820 0238